樂古Nakuz

標題: 對於今次x-trap封外掛,你的意見如何? [打印本頁]

作者: jan1009    時間: 27-2-2009 13:37
標題: 對於今次x-trap封外掛,你的意見如何?

作者: 乂風緣Oo    時間: 28-2-2009 11:50
咁快有外掛?
作者: 光明小雞    時間: 28-2-2009 13:36
沒有影響我,不怕 ==
作者: [H]max    時間: 28-2-2009 18:49
我都冇事
講到明會封
作者: suam2009    時間: 28-2-2009 20:25
仲十分同意甘多人!睇下依架封佐少佐几多人玩!港服封外挂根本就系自寻死路!人地美服果边乜嘢都封到!石器如果无外挂根本唔会有人玩
作者: 光明小雞    時間: 28-2-2009 20:28
@_@"我記得我以前玩石1,1-100Lv冇用加速玩,好開心
作者: 357456321    時間: 28-2-2009 22:28
點解咁n多人比人封a/c o既- -我未有a/c
作者: 光明小雞    時間: 28-2-2009 23:01
我冇比人封,呵呵
作者: 小麥111    時間: 1-3-2009 01:57
封埋外掛   根本冇乜人玩  你睇下咁多人放ac就知咩料
加速又唔比開  打怪慢 行條村 都行死你
行得慢都算了  仲要唔比用外掛   你估真係d人咁有耐性咩
比你玩2個月都悶死啦
作者: 餅`Cake=×    時間: 3-3-2009 15:19
仲十分同意甘多人!睇下依架封佐少佐几多人玩!港服封外挂根本就系自寻死路!人地美服果边乜嘢都封到!石器如果无外挂根本唔会有人玩
suam2009 發表於 28-2-2009 20:25

你認為有外掛的遊戲很好玩?

外掛只是遊戲中的毒瘤而已
作者: 光明小雞    時間: 3-3-2009 16:25
10# 餅`Cake=× 瑪奇補丁壬算唔算v_v
作者: yam7939    時間: 3-3-2009 18:47
當然同意啦.大家就可以展示出實力了
作者: 餅`Cake=×    時間: 4-3-2009 15:01
11# 光明小雞
汝是補丁王?

我NAOTIME之外的補丁我也不會用- -
作者: 光明小雞    時間: 4-3-2009 16:22
13# 餅`Cake=× 瑪奇補丁咁好用都唔用- -
作者: gary4433    時間: 4-3-2009 18:46
1.  沒所謂
作者: mc11    時間: 9-3-2009 22:55

餅`Cake=× 發表於 3-3-2009 15:19

雖然外掛系遊戲既毒瘤但系如果用石器黎講...外掛系拒既9星- -...
想當年如果無外掛我一定唔玩...想起小學果時無外掛無用加速玩左半個鐘爆晒粗
上到F2有好勁既外掛丫貝...雖然果時仲系差唔多成百蚊個月...系個外掛成百蚊..
但系我就玩得好爽...仲玩左好耐TIM
石1無外掛死得應該更加快~因為你升一年都無可能升到6轉140....(係每一次轉至都140同解晒任務..)
不過可以想像一下有比錢外掛去解轉生都要解幾個鐘...如果無既可以想像下行果廿幾屠樓-.-都幾系野仲要無地圖...
作者: wf1109    時間: 10-3-2009 14:20
要知道當日封左外掛之內,人數激減左唔止90%
成個ser都唔知仲有冇100人online...
作者: 三毛俠    時間: 10-3-2009 15:29
哈= =''冇外掛好似好悶咁
都係石1好
作者: kyoto1874    時間: 10-3-2009 20:18

餅`Cake=× 發表於 3-3-2009 15:19

agree -.-v
作者: zxcv9591    時間: 12-3-2009 09:11

玩外掛 不如唔好玩 自己低 能玩外掛就收皮
斑低 能想玩外掛 你不如玩 C服
作者: brain06789    時間: 13-3-2009 18:56
我都冇事
講到明會封
作者: brain06789    時間: 13-3-2009 18:56
我都冇事
講到明會封
作者: 墨君    時間: 13-3-2009 22:15
用外掛 不如去玩單機game啦- -
作者: 緋色之空    時間: 14-3-2009 09:19
本人有問題...
我未玩過石1...點解話要用外掛先升到呢?
點解又話無外掛唔得既?
作者: holytiman    時間: 14-3-2009 11:48
x-trap同nProtact都一樣gei.....
會同部腦d programme撞...................
響公司冇得玩........
[[onion_77]]
作者: 傻俊    時間: 14-3-2009 14:04
下 加速器都唔俾用??石器升lv 早期都仲話得..
後期就免啦..地圖細都仲話..但係...
封外掛會係一件好事..睇邊d類型既外掛
睇下之前台石1個時就知咩事
6轉140湧現 無人想玩
物品眨值得好犀利 事但一個人都有海裝
所以某d外掛係要封 我覺得好正常
如果唔係 就會重複石1後塵(雖然原因唔止呢一個)
作者: pash60350    時間: 14-3-2009 15:09
封埋外掛   根本冇乜人玩  你睇下咁多人放ac就知咩料
加速又唔比開  打怪慢 行條村 都行死你
行得慢都算了  仲要唔比用外掛   你估真係d人咁有耐性咩
比你玩2個月都悶死啦 ...
小麥111 發表於 1-3-2009 01:57

你咁鍾意玩外掛GAME
不於開私服自己玩
作者: 天使藍    時間: 14-3-2009 19:44
就係因為石器1有阿貝外掛既出現.我先唔玩!
我果陣都5轉131
玩懷念以前同同學解任務.解轉生.落海.養蛋[[bao_36]]
最正係打金飛任.打勁耐都過唔到...哈哈
作者: 傻俊    時間: 15-3-2009 02:15
就係因為石器1有阿貝外掛既出現.我先唔玩!
我果陣都5轉131
玩懷念以前同同學解任務.解轉生.落海.養蛋[]
最正係打金飛任.打勁耐都過唔到...哈哈
天使藍 發表於 14-3-2009 19:44

搵到同志..雖然我玩到尾..(e+仲有成400幾點)
打pc團真係正..打勁耐過唔到 無哂mp 無哂hp 都唔知點好 過完諗住好開心
但係你d隊友都過唔到 單挑又贏唔到 膽粗粗走去試..飛埋先衰
養爆女先辛苦..d靈石都唔知打多粒先有粒係好
個d新類型外掛真係害死人 又快戰又乜
真係唔食智果都1日 5轉140完美轉生~仲要你個人出左街
個d人不如玩私服pk算啦..
作者: 0410471    時間: 15-3-2009 16:52
我系網吧見到已經有人用到加速  加埋按鍵
好誇張!!幾秒就打完一次!!  條友好似系  掛打抽卷
作者: 点滴    時間: 2-4-2009 19:39
有外挂的+Q77069616  跪求
作者: Guardian    時間: 2-4-2009 21:35
我以前就係見石一咁多外掛先冇玩[[bao_13]]
作者: skbbb    時間: 2-4-2009 22:31
沒所謂 遲早都有
作者: notman369    時間: 3-4-2009 06:22
幾好呀,搞到冇得多開,又用唔到精靈同外掛…
作者: dc3cl    時間: 3-4-2009 11:23
cccccccccccccccc

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent20066515www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2