打印 上一主題 下一主題
收起左側

☆三小俠交易區★

關閉 [複製鏈接]
原帖由 窮人二號 於 2006-12-30 09:25 發表
呢個ac我都係收返黎
GC名:見習惡魔  
GP:50萬多
彩虹球:1068
水晶18粒

劍:39
已轉巨劍
有套保安未夠lv
齊晒保安set保安劍
冰鏈+9,暗鏈+8,gash腳鏈+8
用緊月亮set
月亮巨劍
聖劍頭
34 lv盾
有 ...
我收呀!比你個msn我啦(我比唔到呀!!因係粗口-口-)
回復 支持 反對

回復 #290 窮人二號 的帖子

我收呀比你msn我啦...我msn係粗口所以呢就....
回復 支持 反對

賣3隻30↑ 有拉思、萊恩

ID:︴小白☆
小愛 32LV 已轉聖劍、巨劍
護衛隊全套、月亮槍、劍聖頭
+9電鍊、疾狼斬 30次
利樂 27LV 已轉神射、巨弓
護衛隊全套、神箭使頭、+5風鍊、 萬聖 中秋節裝(有任務、有解任所需道具,任務未解)
狂風怒 39次
亞莓 33LV 已轉魔導
月亮全套、萬聖節裝(永久)
+9風鍊、光之箭 32次
拉思 30LV 已轉刺客
月亮裝全套、月亮彎刀、萬聖裝
+5風鍊
萊恩 11LV
10LV裝全套、0LV裝全套、GP狼83次

裝飾品:骷髏盾1102次、巴肥長槍1180次、火翼龍翅膀、骷髏旗、鯉魚旗幟332次、金地圖
棒棒糖、大便帽、999救命球60次、超級光電士戒指48次、守介5次、勇士之島入場卷2x日
藍水晶14x粒、灰水晶22粒、彩波4x粒

連gash帳、身份證
自出價
可面交可電交
有意add msn
ho__123@hotmail.com

pm我

回復 支持 反對

幹嘛抄我=.= 死小白
回復 支持 反對

回復 #294 圓得紅 的帖子

懶得諗丫ma
你個帳都賣左啦 借我用吧
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

ID:重生回憶
小愛 38LV 已轉聖劍、巨劍
火焰鬥士全套、太陽之劍、炸彈小子長槍、紅色頭帶、忍者服、劍聖頭、飛馬披風、聖誕服飾、護衛披風、練習用巨劍、閃電鍊6、Gash腳鍊6、昇鳳斬、灰龍牙3、34盾

小愛 26LV 已轉神射、(巨弓差21分和對戰50場任務)
護衛全套、卡米基之弓、卡米基雙槍、黃色頭帶、忍者服、颶風之弓、小精靈披風、聖誕服飾、閃電鍊3、Gash腳鍊1

小莓 31LV 已轉魔導
紫色頭帶、忍者服、月亮戰士杖、火焰巨、水密披風、聖誕服飾、冰鍊6、Gash腳鍊3

小拉 26LV 已轉二轉
護衛全套、閣黑彎刀、綠人雙刀、綠人頭、綠庫、綠鞋、16全套、星星雙刀、龜殼、閣鍊3、Gash腳鍊1

來恩 11LV
青綠全套、青綠武器、變身

其他東東:地圖1(7)、地圖2(9)、地圖3(1)、地圖4(130)、藍水晶(117)、灰水(7)、巴西、香港、意大利旗、骷髏盾(58)、巴西長槍(107)、小月餅(62)、骷髏旗、糖果(40)、勇士島入場卷、免兒、愛心眼鏡、小水蛇

連hp ac

可改密

msn:tofoverget@hotmail.com
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

放ac
ID:風之貓
劍士已3轉 45lv
卡查裝18x次, 殘豹裝, 殘豹劍,正義保安官巨劍,劍聖長髮.gash鍊+4,電鍊+8

弓手已3轉 44lv
正義保安官裝,正義保安官雙槍,獵鷹勇士弩弓,神箭使長髮,3件卡查裝,電鍊+8

魔師已2轉 30lv
月亮戰士裝一套連武器兩件

盜賊未2轉 34lv
獵鷹勇士裝,獵鷹勇士雙刀,闇鍊+8
轉職只差195個碎片

其他:
GP 8萬幾, 彩球70個 藍水晶694個 骷髏戰士盾牌970次 地圖1 11張 地圖2 3張 地圖3 2張 地圖4 544張
小丑帽 小丑面具 心靈眼罩 心靈翅膀 咒術師尾環 聖獸尾巴 冰雪戒 勇島入場卷1x日
萊恩任只差13個金幣
一堆gp裝飾品
完整地圖
仲有135點未用

底價$400港幣
第一個買家出價後2小時冇人再出價就以$400成交~~
意者pm我
$500即放
回復 支持 反對

有冇人賣又靚又平又正既ac= =...

最緊要平...正= =..

最最最重要係...個名要夠好= =...有既pm我= =
回復 支持 反對