打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 王SER 10大賤人!!!

關閉 [複製鏈接]
首先,
第一,蚩尤話清幫個時嵐嵐未同night嘈
當時係暑假8月中
蚩尤殺左嵐嵐小號,話:我宜家就清你幫.
請看圖

再之前,佢係與世個時,殺左我話無聊玩下

所以,唔知情嘅人唔好諗到一定係人地錯唔該.

第二,蚩尤後期清我地原因係:你地串
大佬,日日睇住個幫D細比人殺出頻,仲粒聲唔出個個都唔係人啦下話?
面係人地比,架係自己丟
你冇做過又點會比人串?

之後我地幾個功課開始忙,都已經冇理你地一排
睇住D人比你地清,
一個個開始走幫,
我幾嬲都忍,
好聲好氣去同你地講,
得到嘅係咩?
我就係鐘意清你吹咩.

最後,用番你個句,睇野唔好睇表面
我唔知佢係幫入面點同你地講
睇完呢D你都覺得係我地錯嘅
得,到我冇野好講
我自問冇咁幼稚去為左一個幼稚嘅人繼續錯過對我重要嘅野

今日吾軀歸故土,他朝君體也相同

邪雪.精神永存
回復

=_____=乜仲嘈緊`我唔介意比佢清,我信清者自清;謠言止於智者^___^
包2奶?我見風吹雨愛係我舊朋友,就走去同佢傾幾句,陰公豬,原來佢發現自已老公對佢有幾分不忠
好心你地#21早排蚩尢仲大大聲話[私聊]蚩尤對你說:我係要清你地 吹9我咩?
咁蠻不講理唔該唔好係度學讀書人講野啦#21全無文化同墨水可言咯
你中意清未清我一個咯姐姐我唔升ge,不過人地與世、天下呢D大幫都係只清一個人fe
相比於世殿諸位亂殺人^__^比你地話我寸,我突然覺得自已好應該參加中辯黎實現一下諸位對我ge睇法
其實你地都做到呢個地步,完全唔洗扮文明咁出黎解釋=__=我覺得你地掩飾得好假,做得出做咩唔認呢.?
我認我話過night,你未清咯,打機比人殺洗死.?
不過點解蚩尢哥一次又一次咁屈完人又唔認數.?有冇收恥心呀?呢樣就講你操行啦.?
回復

本人只是邪雪幫會入邊的一名小幫眾*
我本身對世殿的各位"高手"已沒什麼好感*
但他們先以"莫須有"罪名殺害副幫*
再以"寸"為清幫代號成功殺害本幫大大小小各二十餘人*
各幫會朋友只要對被殺有任何疑問  他們只會附上一個"寸"字  並加以追殺*
我幫幫主見大勢已去  欲求和  但被拒*
及後更被清幫領頭人"蚩尢"用"以彼之道  還施彼身"反寸    我幫幫主只能啞忍*
之後更發覺"寸"只是個藉口    把自己的快樂建築在別人的痛苦上才是各"高手"的目的*
他們未曾想過被殺者的無奈  心灰  痛苦*
他們只曾想過殺人時的快感  強悍  威力*
他們以上的行為簡直令人側目  鄙視  唾罵*
作為一個大幫  他們卻欺善怕惡  胡亂殺人*
在網絡世界盡顯其欠缺品德之一面   實屬可悲*
我唯略盡幫眾的一點棉力  支持邪雪東山再起之時*
以上短文只屬小弟有感而發  邪雪幫會兄弟姐妹之情實屬可貴  如因惡人"以石凌人"而化為灰燼   小弟有感失望*
王服玩家雖不多  但感情不會比別服淺*
希望大家能沉著應戰  共同抵抗"惡人"*
最後   寄幫主之言*
邪雪   精神永存*
回復

本人只是邪雪幫會入邊的一名小幫眾*
我本身對世殿的各位"高手"已沒什麼好感*
但他們先以"莫須有"罪名殺害副 ...
邪雪§好邪 發表於 30-11-2011 21:44

你是...- -?

邪雪,會有一天東山再起的
回復

你是...- -?

邪雪,會有一天東山再起的
邪雪§晴 發表於 30-11-2011 22:23

好想讚好!! +1
回復

首先,
第一,蚩尤話清幫個時嵐嵐未同night嘈
當時係暑假8月中
蚩尤殺左嵐嵐小號,話:我宜家就清你幫.
請看圖
...
邪雪§晴 發表於 30-11-2011 18:10

突然覺得好可憐.....唉~~~明明好好地一個幫,就咁散左.....
回復

突然覺得好可憐.....唉~~~明明好好地一個幫,就咁散左.....
亞云仔 發表於 1-12-2011 01:38

如果個幫入面D人已經唔係一條心
散唔散都冇咩分別...
原來比人殺比人屈都唔算D咩,,
見到一個個咁走.
明明一早就知結局
但係被拋棄嘅感覺都係出現:lol
回復

幫冇左,我地可以再起;人冇左,再收人;個五城冇左,再升咯,好難.?

好啦冰冰唔好再係呢個貼回,費時添加更多閒言閒語.
回復

246123...你是誰吖...我如果冇估錯...你是9仔一名...最賤的就是你呢班9仔...賤精

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
浩B -5 人身攻擊

查看全部評分

回復

幫冇左,我地可以再起;人冇左,再收人;個五城冇左,再升咯,好難.?

好啦冰冰唔好再係呢個貼回,費時添加更多閒 ...
邪雪§嵐 發表於 2-12-2011 11:05

嗯...

或許靠暴力能征服世界
但心靈上你能得到什麼
回復