打印 上一主題 下一主題
收起左側

賽爺ㄨ技術分享集中帖

關閉 [複製鏈接]
克2 山場屈機架bo= =
>>z^z 1下勾人飛街....
克1玩番滾豆?完全吾識用Orz  都係屈鎖技算XD
克3玩地圖就耕田,2技,vvzzzzzzzzzzzzzz,滿mp,再放2技 無限loop...
克4玩地圖其實好正(至少個人係)玩瞬斬jf 已經屈機
>>zv 短暫無敵時間可媲美真既lo (哀在空中不能)
利用瞬斬jf 2下,之後 反方向 瞬斬jf 2下   可以無限loop ,不過打下打下d怪會移位,之後就囧
可參考某x國神手(基本上都係從佢係pk技巧用於地圖上)
加上瞬斬jf 2下可以輕易將攻擊範圍內既怪聚集,配上亂入既3技(無爆)輕易清理小怪
boss方面,熟練瞬斬jf 及>>zv 使用,集王只會不停轉面=_=間吾中出d技,用>>zv/mp1輕易避開
瞬斬jf mp回復量都幾高,對王可以用爆氣mp3/mp2 ,無爆mp2 輸出
瞬速集怒方法: 不停>>zz,2下都會+怒氣值,>>zz ,第2下z出後睇落去似動作未完,但其實可以即接
跑取消硬值,因此>>zz>>zz>>zz 可以好快,易於集怒(怒氣3技有jf 算係最高攻既招,不過都係好低...Orz)
克4比較屬於係慢慢消血既職,生存率較高
pvp就,,,少用,雖然瞬斬jf 練得好熟,但係pvp只會自己飛街...或者比人camp死//___\\\\

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
小雪冰 + 15 字海,如隔行會更好

查看全部評分

回復 支持 反對

克2 山場屈機架bo= =
>>z^z 1下勾人飛街....
克1玩番滾豆?完全吾識用Orz  都係屈鎖技算XD
克3玩地圖就耕田, ...
adam444555 發表於 14-3-2011 23:18

JF無限LOOP一下都OK
克4最大優點既靈活性你都講埋...
DASH Z下其實我覺得勝在即時無敵...
同技樹克1招碌一樣
雖然話克4咁強...要有返點弱點....
但克4既摔..如果你無MP走去同鬥摔...咁你已經可以等死....

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
小雪冰 + 8 但係克4摔時間唔係長d ga咩

查看全部評分

回復 支持 反對

JF無限LOOP一下都OK
克4最大優點既靈活性你都講埋...
DASH Z下其實我覺得勝在即時無敵...
同技樹克1招碌 ...
coldsorrowful 發表於 14-3-2011 23:23

克4DASH Z完可以有無敵時間即走.呢點算唔算係優勢?

克4同拉4一樣都係可以DASH Z完再DASH.

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
小雪冰 + 3 而我不知道克4原來可以dash完再dash ...

查看全部評分

回復 支持 反對

我只知
克4dash下z有DA
同埋.克4同人鬥摔係一件好傻豬既事
回復 支持 反對

我只知
克4dash下z有DA
同埋.克4同人鬥摔係一件好傻豬既事
S!u絕淚 發表於 14-3-2011 23:45
其實如果出衝斬出得好.

我唔排除淨係玩衝斬收人皮..

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
小雪冰 + 3 睇黎冇乜可能(?)

查看全部評分

回復 支持 反對

其實如果出衝斬出得好.

我唔排除淨係玩衝斬收人皮..
恆- 發表於 14-3-2011 23:53

時間會多左
回復 支持 反對

但我感覺咁樣做幾有型.
回復 支持 反對

但我感覺咁樣做幾有型.
恆- 發表於 14-3-2011 23:55

雖然我都覺...
btw我都仲係未知克4暴3技點jf..
回復 支持 反對

我想轉克4..

但應該唔玩JF..
回復 支持 反對

我想轉克4..

但應該唔玩JF..
恆- 發表於 14-3-2011 23:56

克4唔玩jf太單調
正如我真4唔玩烈2技既我玩佢既意欲會大降
回復 支持 反對