查看: 32509|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於投訴hellkite 版主 ron版主請入

關閉 [複製鏈接]

版主沒有人工,
請不要過份要求版主24小時都在查帖。

有沒有做好版主這份"義務",本人心中有數。

版主都是人,他每天都要吃飯,上班/上學,睡覺,還有自己的私人生活。
在此我更加表揚本壇所有版主曾為本壇作出的貢獻,
不論是多是少,都是一份心意。

至於是否處理恰當,根據版規,版主做法沒有違反守則,
而版規更說明”以上內容實屬參考,巨商版主或管理員保留一切決定權”,
及根據本壇規條,本壇有權不再提供服務予任何會員。

===============================

要求:唔好扣咁多樂點(起碼有返五級以上)  同埋叫返d版主每日做野 有違規就俾警告 同扣少少先
咁起碼人地知道 犯咩事 以後唔做 重犯另計

你只要認罪就可以減半

要求2: 唔好再禁我言

你只要認罪就可能得到減刑

要求3: 交易post可重開 (前提要ac重開先得)

責任是在會員。

以上係你既回覆

1.''版主沒有人工,
請不要過份要求版主24小時都在查帖。''

我實在無要求佢24小時查貼 但7日以上
姐係24x7 過百小時 佢做版主既連1分鍾時間都唔肯抽俾我?
照佢所講 佢處理晒其他所有既貼 只係話睇5到我果個所謂既''嚴重性犯規''
過左咁耐 一次黎攪
咁我咪死得好可憐

2.要求:唔好扣咁多樂點(起碼有返五級以上)  同埋叫返d版主每日做野 有違規就俾警告 同扣少少先
咁起碼人地知道 犯咩事 以後唔做 重犯另計

你只要認罪就可以減半

要求2: 唔好再禁我言

你只要認罪就可能得到減刑

要求3: 交易post可重開 (前提要ac重開先得)

認責任我一向都有認
只係我今次想黎投訴呢個一次性同選擇性執法好有問題
呢件事上 我唔覺得呢位版主完全無責任而令我受額外既損失

還是..照他所說 規距是生人是死 扣40樂點每個犯是彈性執法
咁樂古規距還有用嗎?
那這是掛樂古規 實質是版主為所欲為

最後.想問一個問題,如何認罪
雖然我覺得一半我仍然唔覺得合理
因為我既損失係唔洗咁多本新
但我都認我係呢件事上係有責任 無睇版規
而唔係好似呢位版主咁 死口唔認0責任

有空的ron版主可追返上個post既留言
我心想 如果他有這麼多時間跟我回覆 點解佢唔去攪好佢既版既工作
謝謝
這是其他會員對他的不滿
作參考之用:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2
這是上個貼 我們的對話: http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

重申本人不是想攪到佢無面/落台
我只係想佢知道自己呢個一次同選擇性執法
對本人造成幾大既困擾
我既責任已經受左有懲罰 (禁左言+扣左勁多)
我都唔奢望會點
我只希望呢位唔輸得既版主
道歉同承認事件既疏忽
回復

回復 支持 反對

根據規定, 該版主沒有違反任何守則
但是, 本人會給予版主更多指引如何處理 "早前直到現在" 大量違規帖子
回復 支持 反對

先依格式

你有看嗎?
Hellkite 發表於 17-4-2012 08:47

我絕對有看
是但這貼係為左回返上次投訴既野
咁上次貼格式我已經打左
個貼只係俾版主關左
我再講
唔通要多此一舉 再打過?
打格式係為左俾版主知道咩事
既然ron版主 已經知道
咁點解仲要?
規距係死人係生
呢個係你講既^^
回復 支持 反對

根據規定, 該版主沒有違反任何守則
但是, 本人會給予版主更多指引如何處理 "早前直到現在" 大量違規帖子 ...
Ron 發表於 17-4-2012 11:39

既然你話無 就無
一個咁樣無能既''警察'' 都做可以到做版主

我明白嫁啦
原來版主執法可以咁有彈性
大到好似上面果個咁
我都無話可說

果個彈性係指扣幾多點 禁幾多日言
仲有 幾多日先做一次野
可以選擇性黎檢查 所謂既''嚴重性犯規''

咁樂古規條 不如改返得一條
1.所有事都是版主定 只能服從

至於你一返好意叫我去認罪
雖然認罪可以 扣少d
但對我無咩用 因為 只係''有可能''
我與其浪費時間再係d 絕對無可能成功既投訴同求情度
我不如再開過ac算

最後奉勸果位選擇性執法既版主,已經有好多人唔鍾意你既做事方法or留言
希望你唔好再發放負能量
至於你鍾意一年扣一次分又好
我會員一個理唔到
因為版主既權限係大到無邊無際
我都唔講咁多啦 一陣又話我d字係敏感字眼禁埋我ip 就慘
唔該晒呢位ron版主晒時間去處理
而唔係好似某d人咁 百幾個鍾都唔肯晒一分鍾去check下我既''嚴重性犯規''
如果無野既話 投訴都完結 我唔會再開新帖和再留言
但如果有人存心要攪事 故意挑釁
我無辦法
希望ron版主你真係可以 管制下呢個彈性or反映下
呢個彈性害人好多人 今日係我 第日又唔知到邊個

敢問一個問題  版主推文時間 要相格幾多..
還有是如何關掉自己的帖 thx (我指交易專區俾人禁言14天ac開果個帖)
以免被該 彈性版主 秋後算帳 私事公辦
回復 支持 反對

這並不代表閣下可以有特權可以跳過所有規則
態度惡劣 本人立場 並不打算讓此會員減刑
回復 支持 反對

這並不代表閣下可以有特權可以跳過所有規則
態度惡劣 本人立場 並不打算讓此會員減刑 ...
Hellkite 發表於 17-4-2012 18:33

接返上一個貼 都要打過呀?
同畫蛇添足無咩分別^^
態度惡劣既係邊個
無能既係邊個
唔認責任 推晒佢係邊個
我心中有數^^
本人立場 我都唔洗你幫我啦
反正 都係版主話晒事
扣幾多你話既姐 版規有無用我就唔知啦^^
你呢家扣到我0分都得嫁wo^^

人地犯你所講既洗貼