打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴版主 - 風乂

關閉 [複製鏈接]
由上述帖子得知
會員一開始已經對版主沒有尊重
就算

全世界都知道客人至上,樂古是FORUM

都沒有理由接受無理取鬧吧?!〝小趙﹏* 發表於 5-5-2011 23:10

請問你去過日本未, 人家商店比人罵到咩禁都90度,不停"係,係,係"地回答
唔通你們連正常待客之道也不懂?
以暴易暴?
回復 支持 反對

GM 說的圖都唔夠力的話我只能說
版主比官方更大權力
回復 支持 反對

回復 2# 納粹會長

未見官先打100大板
你們明知我上傳唔到圖, 先扣我FD 100樂點, 有冇搞錯
加上佢係受害人之一, 佢在這兒不是局外人, 為何扣佢分
正如我所說, 死人不會說話
這個就是樂古的網上文化
回復 支持 反對

初步看 都係屬nazi 公會 ...
而且帳號都係新的...(有理由相信係分身帳
風乂 發表於 5-5-2011 21:32

有玩SD的大家都知我同納粹會長是認識的
我比我的價目表比佢有什麼錯?
佢2009年注册, 現在2011
2年了, 還新嗎?
我同佢的注册IP都唔一樣, 憑什麽話佢係分身?
回復 支持 反對

我是跟據你那位人證POST的圖SEND比GM的
因你那位人證連帖你也不扣佢樂點, 所以我認為他就是你的人證
其他什麼圖我不知道, 一係你UPLOAD出來, 然後我再問GM
回復 支持 反對

我開店是有看清楚版規的, 封帳是你在2/5才明確地加在版規上
我信的是白紙黑字的版規, 而不是看你的臉色去處理事情
我是受25/4前的法律(版規)保障, 你說的先例從來没有在版規中出現
用昏君去形容你最貼切, 唔跟寫好的版規, 話改就改, 再殺人於無型
連我朋友都針對, 你太過分了
又叫人扣我FD樂點, 無品
官官相衛, 死人貼唔到圖就拿生人開刀
回復 支持 反對

我是跟據你那位人證POST的圖SEND比GM的
因你那位人證連帖你也不扣佢樂點, 所以我認為他就是你的人證
其他什麼圖我不知道, 一係你UPLOAD出來, 然後我再問GM

不滿2011 發表於 6-5-2011 00:04

del左圖但唔夠膽認 ?

未見官先打100大板
這個就是樂古的網上文化

不滿2011 發表於 5-5-2011 23:50

這是投訴版版規...
回復 支持 反對

我(初心者)上傳唔到圖片

初心者亦可以上傳圖片
詳細方法請看以下連結的貼圖方法2
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4113881

未見官先打100大板
這個就是樂古的網上文化

這問題請自行參閱投訴區規條的第二項
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3108558

GM 說的圖都唔夠力的話我只能說
版主比官方更大權力

我不太清楚事件的來龍去脈,所以在這事件不作深入評論
但從閣下的圖片中,只看到閣下向客服詢問您是否中BUG及其解決方法
而客服回答的只是解決方法:重新安裝
並不像閣下所說的「再看附件, GM冇話改機, 只係中左BUG」

版主並沒有比官方有更大權力
風版主身為交易區版主,就有保障會員的義務
只因閣下的交易圖片出現簡體字(高度疑似更改官方設定)
版主才會作出封店處理

溫馨小提示:請善用編輯功能,不要連帖
回復 支持 反對

del左圖但唔夠膽認 ?

風乂 發表於 6-5-2011 00:26

我都比你封左帳, DEL什麼?
你比圖我,我一定會拿去問GM
我唔要你戈D 99%
你要屈我DEL圖,改機, 我都無計, 但屈我前請GM比個正確答案先, (唔通你係GM咩)?
GM 比到我100% SURE答案
回復 支持 反對

點解除左風乂同管理員外, 其他版主(局外人)都唔扣樂點?
你比到圖我, 我一定問GM的

無罪證就封人, 太霸道了吧
人證可以串通
物證可以偽造, 但偽造品有破綻
你喜歡就改圖屈我吧, 我同你捉錯處
回復 支持 反對